Τέλος ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό – Η ανακοίνωση

Τέλος ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό – Η ανακοίνωση

Παρελθόν και με τη βούλα από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Κάρλος Καρβαλιάλ, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο η ανακοίνωση απέμενε για να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο 58χρονος Πορτογάλος αποχωρεί έπειτα από δυο μήνες στον πάγκο των Πειραιωτών, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν το απόγευμα της Πέμπτης και τυπικά το τέλος της συνεργασίας μαζί του.

Ο Καρβαλιάλ είχε διαδεχθεί τον περασμένο Δεκέμβριο τον Ντιέγο Μαρτίνεθ στον πάγκο των Ερυθρόλευκων. Στα 11 παιχνίδια με την ομάδα, σημείωσε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είναι κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο προπονητής της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον νέο προπονητή να αναλαμβάνει από τη Δευτέρα τα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT