Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη ανάσα, 1-0 τον Ατρόμητο

Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη ανάσα, 1-0 τον Ατρόμητο

Το πρώτο γκολ του Καρέλη στο πρωτάθλημα ήταν καθοριστικό, καθώς έδωσε στον Παναιτωλικό την πολύτιμη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (1-0). Τα «καναρίνια» έπαιζαν από το 30′ με δέκα λόγω αποβολής του Οικονόμου, που χάνει τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αρη

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Παναιτωλικός, καθώς επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ετσι, έκανε βαθμολογικό άλμα στους 18 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του Βόλο και Κηφισιά. Από την πλευρά τους, οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν για τέταρτη συνεχή αγωνιστική και παρέμειναν καθηλωμένοι στους 23 βαθμούς.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ στο 24΄, όταν από κάθετη πάσα του Πέρες ο Καρέλης έφυγε από οριακή θέση και πέτυχε το 1-0 νικώντας τον Τσιντώτα, σε φάση που εξετάστηκε από το VAR. Η αποβολή του Οικονόμου έξι λεπτά αργότερα, που είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για ένα πολύ άσχημο μαρκάρισμα στο γόνατο του Εντερ έδωσε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να πάρει τα πάνω του.

Στο 43΄ ο Τορεχόν μπήκε στην περιοχή από αριστερά κι έκανε το γύρισμα με τον Μαυρία να πιάνει το σουτ και τον Τσιντώτα να μπλοκάρει. Στις καθυστερήσεις (45΄+2) το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Έντερ έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι και στο 45΄+4 ο Ντε Μποκ γύρισε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Αντζιέλσκι στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Πολωνός δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο ίδιος παίκτης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 51΄, όταν η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του αποκρούστηκε ελάχιστα από τον Στεργιάκη και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει, αλλά έδινε χώρους και στο 71΄ ο Τσιντώτας απέτρεψε τα χειρότερα νικώντας σε τετ α τετ τον Λιάβα. 

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαυρίας (75΄ Χουάνπι), Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν, Πέρεθ (75΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36΄ Μαλής), Ντουάρτε, Ντίας (68΄ Λιάβας), Καρέλης (68΄ Ζοάο Πέδρο).

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (77΄ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (77΄ Αθανασίου), Κούντε, Γιουμπιτάνα (68΄ Βέργος), Έντερ, Ρομπάιγ (77΄ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT