Εύκολα 3-0 στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός… με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Εύκολα 3-0 στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός… με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Με γκολ των Βέρμπιτς, Παλάσιος και Γερεμέγεφ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 3-0 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ των Βέρμπιτς (8′) και Παλάσιος (31′), από ισάριθμες ασίστ του Μπερνάρ, ο Παναθηναϊκός έκανε το μεγάλο βήμα στο α’ μέρος και τελικά νίκησε 3-0 στις Σέρρες με γκολ του Γερεμέγεφ στο 90′ +1′. Έτσι, πάει με άλλον αέρα στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Το «τριφύλλι» είχε οκτώ αλλαγές στο βασικό σχήμα, ωστόσο δεν δυσκολεύθηκε να περάσει το εμπόδιο του Πανσερραϊκού και να βρεθεί στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ, αλλά με ματς περισσότερο.

Ο Βέρμπιτς επανήλθε από τραυματισμό και άνοιξε το σκορ στο 8’, ενώ ο Παλάσιος στο 31’ πέτυχε το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα, αμφότεροι από ασίστ του Μπερνάρ. Στο 45’ ο Ντάνκερλουι είχε δοκάρι για τη νεοφώτιστη ομάδα. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι «Πράσινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στις καθυστερήσεις ο Γερεμέγεφ διαμόρφωσε το 3-0. 

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία) : Χοβάν, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (25′ λ.τ. Σοφιανός), Ουεντραόγκο (46′ Πεταυράκης), Στάικος, Ουάρντα, Μορέιρα, Τομάς (69′ Χατζηστραβός), Άλεξιτς (69′ Μπετανκόρ).

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ακαϊντίν, Ούγκο, Χουάνκαρ, Ζέκα, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ, Βέρμπιτς (57′ Κώτσιρας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT