Ο Κεντζιόρα κράτησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή: 1-1 με την ΑΕΚ

Ο Κεντζιόρα κράτησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή: 1-1 με την ΑΕΚ

Με πλασέ του Ελίασον στο 47' από ασίστ του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 89' με κεφαλιά του Κεντζιόρα από φάουλ του Τάισον και παρέμεινε στην κορυφή.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γκολ του Τόμας Κεντζιόρα στο 89ο λεπτό χάρισε στον ΠΑΟΚ την ισοπαλία (1-1), αλλά και την κορυφή. Ο Νίκλας Ελίασον είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που έχασε ευκαιρία να περάσει μόνη στην πρώτη θέση. 

Στο 15′, ο Λιβάι Γκαρσία βρήκε με το κεφάλι τον Ελίασον, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτάρσκι. Η επόμενη φάση ήρθε στο 40′, με την ατομική ενέργεια του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να ολοκληρώνεται με άστοχο σουτ του Σέρβου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την ΑΕΚ να ανοίγει το σκορ. Από βαθιά μπαλιά του Γιόνσον, ο Λιβάι βγήκε στην πλάτη της άμυνας και γύρισε στον Ελίασον που έκανε από κοντά το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν κι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 56′, όταν από φάουλ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, η μπάλα έπεσε στον Αλί Σαμάτα που σούταρε ψηλά άουτ από το ύψος του πέναλτι. 

Η εξαιρετική προσπάθεια του Γιάννη Κωνσταντέλια τον έφερε σε θέση βολής στο 80′, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Στάνκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο 81′ το σουτ του Ντεσπόντοφ τράνταξε το δοκάρι. Η πίεση έφερε αποτέλεσμα στο 89′, με τον Κεντζιόρα να ισοφαρίζει με κεφαλιά από το φάουλ του Τάισον.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (76′ Ότο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (76′ Σβαμπ), Μεϊτέ, Τάισον, Μουργκ (59′ Ντεσπόντοφ), Α. Ζίβκοβιτς (72′ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (76′ Μπράντον). 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (82′ Λιούμπισιτς), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Ελίασον (72′ Μάνταλος), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (82′ Ζίνι), Τσούμπερ (82′ Αραούχο), Λιβάι (74′ Πόνσε). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT