AEK: Κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στον Προμηθέα

AEK: Κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στον Προμηθέα

Επιβλήθηκε η διεξαγωγή του αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών, ύστερα από όσα έγιναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον κόσμο της θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα η ΑΕΚ. Η Ενωση τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για όσα έγιναν κόντρα στον Παναθηναϊκό στα Λιόσια, για την Basket League.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η τιμωρία επιβλήθηκε λόγω ρίψης αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, ικανού να προκαλέσει σωματική βλάβη. Αυτή είναι και η πρώτη ποινή της ΔΕΑΒ μετά τα νέα μέτρα και με βάση τον νέο αθλητικό νόμο.

«Με την υπ’ αριθ. 1/2024 απόφασή της και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ν. 5085/2024, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) επέβαλε σε βάρος της ΚΑΕ ΑΕΚ τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση, λόγω της ρίψης αντικειμένου, πρόσφορου να προκαλέσει σωματική βλάβη, εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα της Basket League μεταξύ της ΚΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έλαβε χώρα στις 12/02/2024 στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Κ. Ανω Λιοσίων».

Υπενθυμίζεται πως το «τριφύλλι» πέρασε νικηφόρα με 89-69 από το κλειστό των Ανω Λιοσίων, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βελτιώνοντας σε 17-1 το ρεκόρ του και δίνοντας συνέχεια στο εκτός έδρας αήττητό του (9-0).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT