Conference League: Εξετάσεις Ολυμπιακού και Μεντιλίμπαρ με Φερεντσβάρος

Conference League: Εξετάσεις Ολυμπιακού και Μεντιλίμπαρ με Φερεντσβάρος

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποκάλυψη τώρα… Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε χθες την πρώτη του γνωριμία με τους εκπροσώπους του Τύπου και σήμερα θα συστηθεί και στους οπαδούς του Ολυμπιακού στην πρώτη βουτιά σε βαθιά νερά στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Ο 62χρονος Βάσκος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος στο γεμάτο «Καραϊσκάκη» για τα πλέι οφ του Conference League, γνωρίζοντας από την πρώτη στιγμή τις δυσκολίες που υπάρχουν στη νέα του αποστολή.

Πάντως, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε κατάκτηση τίτλου, βάζοντας από την αρχή αρκετά ψηλά τον πήχυ. «Ξέρω ότι ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Εχω τη φιλοδοξία να κερδίσω τα πάντα με τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολο, έχουμε δυνατούς αντιπάλους, αλλά ήρθαμε εδώ και δεν υπάρχει κάτι που να είναι εκτός στόχων», τόνισε και πρόσθεσε όσον αφορά το αποψινό ραντεβού με τους Ούγγρους: «Να κερδίσουμε, να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς».

Conference League: Εξετάσεις Ολυμπιακού και Μεντιλίμπαρ με Φερεντσβάρος-1
Ο 62χρονος Βάσκος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στη σημερινή αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος στο γεμάτο «Καραϊσκάκη». [INIMENEWS]

Παράλληλα, ο Μεντιλίμπαρ αποκάλυψε ότι μίλησε δύο φορές με τον Βαλβέρδε πριν έρθει στο λιμάνι, ενώ όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων» επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν πιο επιθετικοί και να έχουν συγκέντρωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ντόι και Κάρμο, ενώ για τα άκρα της άμυνας έχουν «κλειδώσει» οι Ροντινέι και Ορτέγκα. Εσε, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος θα είναι λογικά οι τρεις χαφ, ενώ Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Κααμπί. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT