Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή με ΠΑΟΚ

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή με ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή, καθώς στο Δ.Σ. της Λίγκας δεν έγινε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών. Επτά ομάδες ψήφισαν αναβολή και τρεις κατά

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν πέρασε τελικώς το αίτημα αναβολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (για την προσεχή Κυριακή 18 του μήνα), αφού καταμετρήθηκαν επτά ψήφοι υπέρ της μη διεξαγωγής, τρεις ψήφοι κατά και τέσσερα λευκά.

Επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό και η 22η αγωνιστική θα γίνει κανονικά, όπου και ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα (20.30).

Θετικές στο αίτημα της πειραϊκής ομάδας ήταν οι ΠΑΕ Ατρόμητος, Βόλος, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Αστέρας. Αρνητικά ψήφισαν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Αρης, ενώ Λαμία, Παναιτωλικός, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα επέλεξαν το έμμεσο «όχι», δηλαδή λευκή ψήφο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT