Βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, νίκησε 1-0 τη Φερεντσβάρος

Βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, νίκησε 1-0 τη Φερεντσβάρος

Με γκολ του Ελ Κααμπί στο 83ο λεπτό ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Φερεντσβάρος στο ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο κάνοντας βήμα για την πρόκριση στους «16» του Conference League

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Φερεντσβάρος στο ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και θα παίξει τη ρεβάνς (22/2, 22:00) στην Ουγγαρία έχοντας προβάδισμα για πρόκριση στους «16» του Conference League.

Ο Ολυμπιακός απέφυγε το «σοκ» στο 2ο λεπτό, όταν ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Βάργκα στο φάουλ του Αμπού Φανί. Δύο λεπτά αργότερα ήταν εκείνος που απείλησε, με τον Ελ Κααμπί να φεύγει στην πλάτη της άμυνας αλλά να χάνει το κοντρόλ κοντά στην εστία, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναμπεί στη φάση αλλά δεν το πέτυχε.

Η κορυφαία στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ήταν για τον Ολυμπιακό, με τον Ντίμπους να πραγματοποιεί στο 32΄ μεγάλη απόκρουση στην κεφαλιά του Κάρμο. Δυο καλές προσπάθειες από Φορτούνη και Καρβάλιο δε βρήκαν στόχο. 

Ο Ποντένσε μπήκε στο 63ο λεπτό και αμέσως άρχισε να δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Μάλιστα, στο 64΄ πέρασε μια υπέροχη πάσα στον Ελ Κααμπί που αστόχησε, ενώ στο 70΄ το σουτ του Όρτα από τα 25 μέτρα κατέληξε στην αγκαλιά του Ντίμπους.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση και στο 83ο λεπτό βρήκε δίχτυα. Ο Ελ Κααμπί έπειτα από υπέροχη πάσα του Ροντινέι κατάφερε από κοντά να σκοράρει και να δώσει το προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

 

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο (78΄ Γιόβετιτς), Αλεξανδρόπουλος (63΄ Όρτα), Φορτούνης (95΄+2 Ιμπόρα), Ελ Κααμπί (90΄+2 Ελ Αραμπί), Μασούρας (63΄ Ποντένσε).

Φερεντσβάρος (Ντέγιαν Στάνκοβτιτς): Ντίμπους, Γουίνγκο, Σισέ, Μαέ, Ραμίρες, Μαϊγκά, Μακρέτσκις, Μαρκίνιος (75΄ Ρομντάνε), Αμπού Φανί (81΄ Μπέσιτς), Ζακάριασεν, Βάργκα (75΄ Πέσιτς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT