Conference League – Ολυμπιακός: Στη Βουδαπέστη για την πρόκριση

Conference League – Ολυμπιακός: Στη Βουδαπέστη για την πρόκριση

Απόψε η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την αύρα του θριάμβου του στην Τούμπα και με την προίκα του 1-0 από το ματς της περασμένης Πέμπτης στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη για τα πλέι οφ του Conference League με στόχο το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

«Εχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε χθες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον «ερυθρόλευκο» τεχνικό να χαρακτηρίζει ιδιαίτερα σημαντικό το αποψινό παιχνίδι για την ομάδα του, ενώ στη συνέχεια και όσον αφορά την καυτή ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, πρόσθεσε: «Ερχόμαστε από μια κόλαση, τα πήγαμε μια χαρά και δεν νομίζω πως οι παίκτες μας θα επηρεαστούν. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση, παντού θα υπάρχει κόσμος που θα υποστηρίζει την ομάδα του».

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να βασιστεί και πάλι στο 4-3-3, αλλάζοντας πάντως πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Το ένα από τα δύο ερωτηματικά της 11άδας είναι το ποιος εκ των Ντόι ή Ρέτσου θα είναι ο παρτενέρ του Κάρμο στο κέντρο της άμυνας, με τους Ροντινέι και Ορτέγκα να είναι δεδομένοι στα άκρα. Το δεύτερο έχει να κάνει με την τριάδα των χαφ.

Οι Εσε και Αλεξανδρόπουλος είναι οι δύο σίγουροι, ενώ Καρβάλιο, Ορτα και Τσικίνιο διεκδικούν την τρίτη θέση. Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Κααμπί θα είναι στην επίθεση, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Φορτούνης θα μείνει στον πάγκο, με δεδομένο ότι ο Μεντιλίμπαρ θέλει παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερο στην ανασταλτική λειτουργία, καθώς είναι σίγουρο ότι οι Ούγγροι θα μπουν αρκετά δυνατά με την ώθηση που τους δίνει και η εξέδρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT