Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ

Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ

Το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «16». H κληρωτίδα έφερε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αντίπαλο του ΠΑΟΚ για μια θέση στα προημιτελικά του Conference League

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλά νοκ-άουτ παιχνίδια την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αξίζει να σημειωθεί, πως η αντίπαλος των Πειραιωτών δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρας λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα πιθανότατα στη Σερβία, καθώς στη φάση των ομίλων είχε δώσει τα παιχνίδια της στην TSC Arena της Μπάτσκα Τόπολα. Η συγκεκριμένη έδρα είναι γνώριμη στους Πειραιώτες, αφού είχαν αντιμετωπίσει τους Σέρβους στους ομίλους του Europa League (2-2). 

 

Την ίδια ώρα, η κληρωτίδα έφερε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ απέναντι στον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου να προκριθεί στα προημιτελικά. Η πρώτη αναμέτρηση του «Δικέφαλου του Βορρά» θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στο «Μάξιμιρ», ενώ η ρεβάνς επτά ημέρες αργότερα στην Τούμπα.

Τα ζευγάρια των «16» του Conference League:

Σερβέτ – Βικτόρια Πλζεν
Αγιαξ-Αστον Βίλα
Μόλντε-Κλαμπ Μπριζ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Φενέρμπαχτσε
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ
Στουρμ Γκρατς-Λιλ
Μακάμπι Χάιφα-Φιορεντίνα
Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT