Εύκολη εκτός έδρας νίκη η ΑΕΚ, 3-1 τη Λαμία

Εύκολη εκτός έδρας νίκη η ΑΕΚ, 3-1 τη Λαμία

H AEK επικράτησε της Λαμίας εκτός έδρας με 3-1 και «άνοιξε» τη διαφορά από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ στους 4 βαθμούς και από τον Ολυμπιακό στους 8, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο από τους ανταγωνιστές της

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαββατόβραδο στο +4 στην κορυφή κάνει η ΑΕΚ, η οποία πέρασε νικηφόρα με 1-3 από την έδρα της Λαμίας

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και είδε την ανωτερότητά τους να καρποφορεί στο 17ο λεπτό. Ο Αμραμπατ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βίντα ήρθε από πίσω και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Ενωση συνέχισε την πίεση φτάνοντας σε δεύτερο γκολ στο 41΄.

Ο Πινέδα έκλεψε την μπάλα από τον Τόσιτς, έκανε την κούρσα, βρήκε στην κίνηση τον Ελίασον, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 0-2. Ο Τσούμπερ έγραψε με κεφαλιά το 0-3 στο 63΄, ξανά από στημένη μπάλα και εκτέλεση του Άμραμπατ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν, όταν ο Σίντκλεϊ έφυγε από οριακή θέση στην πλάτη του Σιντιμπέ μετά την πάσα του Σλίβκα, μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία «νίκησε» τον Στάνκοβιτς για το 3-1.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Τζανδάρης (59΄ Σαντάνα), Σλίβκα, Τόσιτς (59΄ Λέικ), Μάλτσι (77΄ Τσούκαλος).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Άμραμπατ (82΄ Πισάρο), Γιόνσον, Πινέδα (68΄ Λιούμπισιτς), Ελίασον (82΄ Π. Φερνάντεθ), Πόνσε (82΄ Αραούχο), Τσούμπερ (68΄ Μάνταλος). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT