Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

O ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού με ανατροπή και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή της Super League

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ ζητούσε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τη βρήκε στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός τον άγχωσε, προηγήθηκε με τον Χατζηθεοδωρίδη, όμως με δύο γκολ (Σάστρε, Ζίφκοβιτς) σε ένα λεπτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε την ανατροπή κι έφυγε νικητής με 3-1.

Ο Κωνσταντέλιας βρήκε δίχτυα στο 90′. Ετσι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε ξανά στο -1 από την κορυφή, ενώ ο Παναιτωλικός παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. 

Οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 5΄ με τον Χατζηθεοδωρίδη και μέχρι το 71ο λεπτό έβαλαν δύσκολα στο «Δικέφαλο» του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, αλλά και δυο δοκάρια για να φέρει το ματς στα ίσα, πρώτα με τον Μουργκ και λίγο πριν το τέλος με τον Κωνσταντέλια.

Παρ΄ όλα αυτά οι «ασπρόμαυροι», βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα ν΄ αντιδράσουν και να φύγουν νικητές από το Αγρίνιο.

Ετσι, ισοφάρισαν στο 72΄ με τον Σάστρε (η μπάλα βρήκε στον Τορεχόν κι άλλαξε πορεία) και έφτασαν στην ολική ανατροπή του σκηνικού με την «χρυσή» αλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου, Αντριγια Ζίβκοβιτς, στο 73΄ (πέρασε αλλαγή στο 63΄ αντί του Μουργκ).

Στο 90΄ ο Κωνσταντέλιας «σφράγισε» το «διπλό» των φιλοξενούμενων.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (68΄ Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (68΄ Ντίαζ), Τσιγγάρας (81΄ Πέρες), Ζοάο Πέδρο (81΄ Λομονάκο), Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας (81΄ Μαυρίας)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Σοάρες (73΄ Ότο), Μάρκος Αντόνιο (63΄ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (81΄ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63΄ Α. Ζίβκοβιτς), Τζίμας (46΄ Σαμάτα)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT