EuroLeague: Αλλαγής ώρας στα ματς του Ολυμπιακού με Παναθηναϊκό και Βίρτους

EuroLeague: Αλλαγής ώρας στα ματς του Ολυμπιακού με Παναθηναϊκό και Βίρτους

Οι αλλαγές στην ώρα γίνονται λόγω των αναμετρήσεων του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Conference League

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγές στην ώρα έναρξης των αναμετρήσεων του μπασκετικού Ολυμπιακού με τη Βίρτους Μπολόνια και τον Παναθηναϊκό για τη EuroLeague, φέρνουν οι υποχρεώσεις του συλλόγου στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League.

Οπως προέκυψε από την κλήρωση της περασμένης Παρασκευής, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σε διπλά νοκ άουτ παιχνίδια τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον πρώτο αγώνα να πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα.

Οι δύο αναμετρήσεις των Πειραιωτών για το Conference League συνέπιπταν χρονικά με την 28η και 29η αγωνιστική της EuroLeague, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρόκειται να αναμετρηθεί με τη Βίρτους Μπολόνια στις 7 Μαρτίου και με τους «πράσινους» στις 14 Μαρτίου, αντίστοιχα.

Δεδομένου πως η UEFA ήταν αμετακίνητη σε ενδεχόμενες αλλαγές ώρας, οι άνθρωποι του μπασκετικού Ολυμπιακού προχώρησαν σε διεργασίες για να αλλάξουν την ώρα του τζάμπολ των δικών τους παιχνιδιών, κάτι που τελικά συνέβη.

Ως εκ τούτου, η αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια θα κάνει τζάμπολ στις 22:00 αντί για τις 21:15, ενώ το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 21:15, θα αρχίσει στις 19:45.

Αναλυτικά οι δύο αγώνες διαμορφώνονται ως εξής:

  • Οι αγώνες του Ολυμπιακού στην EuroLeague
    Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια, Πέμπτη 7/3, 22:00
    Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR, Πέμπτη 14/3, 19:45
  • Οι αγώνες του Ολυμπιακού στο Conference League
    Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πέμπτη 7/3, 19:45
    Μακάμπι Τελ Αβίβ -Ολυμπιακός, Πέμπτη 14/3, 22:00
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT