Στα προημιτελικά του Youth League ο Ολυμπιακός

Στα προημιτελικά του Youth League ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες νίκησαν 4-2 στα πέναλτι τη Λανς (2-2 κ.α.) και βρέθηκαν στους «8» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Μπάγερν

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το εις βάρος του 0-2 και στη ρώσικη ρουλέτα λύγισε το εμπόδιο της Λανς (4-2) παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα παίξουν με την Μπάγερν. 

Το σκορ άνοιξε στο 19΄ για τους φιλοξενούμενους με απευθείας φάουλ του Αγιαντά Σισουμπά, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 52΄ ο Φοφανά με δυνατό σουτ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας Νέων μείωσαν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 58΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Σταύρο Πνευμονίδη.

Το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και οι Γάλλοι αστόχησαν δύο φορές.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2, ευστοχώντας σε όλες τις εκτελέσεις με τους Μπάκουλα, Μπ. Κωστούλα, Λιατσικούρα και Τανούλη.

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (66΄ Τανούλης), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Αλαφάκης Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Δαρβίρας (33΄ Δάμα), Πνευμονίδης (80΄ Λώλης), Μπ. Κωστούλας

Λανς (Γιοάν Ντεμόντ): Ντελπλάς, Σανιάν, Μπαλά (76΄ Απερί), Γκανιού, Λεν, Σιλά (72΄ Μπαναγκά), Ερμπέν, Εσκουφλέρ, Μπερμόν, Σισουμπά, Φοφανά (84΄ Ντιλιουιντί)

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT