Ξανά με ανατροπή ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Παναιτωλικό

Ξανά με ανατροπή ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός των αλλαγών δεν ήταν καλός στο Αγρίνιο, όμως εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του Παναιτωλικού, επικράτησε 2-1 με ανατροπή και διατηρήθηκε σε τροχιά κορυφής - Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν πειστικός κόντρα στον Παναιτωλικό, βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει το σε βάρος του 0-1 σε 2-1, αξιοποιώντας και τα σημαντικά λάθη των παικτών των Αγρινιωτών. Τραυματίστηκε και αποχώρησε κλαίγοντας ο Ζέλσον.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, πίεσε και είχε καλές στιγμές να σκοράρει. Στο 18΄ ο Ποντένσε είχε καλό σουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (19΄) από έξυπνη κάθετη πάσα του Ελ Κααμπί στον Μασούρα, ο Ελληνας επιθετικός σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 24΄ ο Καμπράλ βρήκε χώρο έξω απ’ την περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Ο Παναιτωλικός είχε την ουσία και βρήκε στο 33΄ το γκολ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε με σκόρερ τον Φρεντερίκο Ντουάρτε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, και έγινε πιο κινητικός με την παρουσία του Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος στο 72΄ έδωσε τη λύση, όταν από τη σέντρα του η μπάλα κόντραρε στον Τορεχόν (δευτερόλεπτα αφού είχε μπει στον αγώνα) και κατέληξε στα δίχτυα του Τσάβες για το 1-1.


Οι Πειραιώτες συνέχισαν να είναι πολύ πιο επιθετικοί και η επιμονή τους επιβραβεύτηκε και με δεύτερο γκολ στο 79΄.

Από τεράστιο λάθος του Μαλή έξω απ’ την περιοχή (έχασε το κοντρόλ), ο Ελ Καμπί έκλεψε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Ο Παναιτωλικός έψαξε γκολ ισοφάρισης, όμως στο 94΄ ο Πασχαλάκης είχε καταπληκτική επέμβαση στο φάουλ του Σενγκέλια.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε (68΄ Στάγιτς), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης (70΄ Τορεχόν), Πέρες, Ντουάρτε, Μπουζούκης (61΄ Τσιγγάρας), Καρέλης (68΄ Ζοάο Πέντρο), Ντίας (61΄ Σενγκέλια).

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Κίνι, Βέζο (90΄ Ντόη), Ρέτσος, Ορτέγκα, Ιμπόρα (59΄ Εσε), Τσικίνιο, Ποντένσε, Καμπράλ (59΄ Ζέλσον Μαρτίνς, 83΄ λ.τρ. Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (60΄ Γιόβετιτς), Ελ Καμπί.


Νίκη γοήτρου ο Ατρόμητος, εξάδα η Λαμία

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρολ Αντζιέλσκι ο οποίος μπήκε στο 58ο λεπτό και σημείωσε δύο γκολ (61΄, 82΄), ο Ατρόμητος πήρε μία νίκη γοήτρου απέναντι στη Λαμία επικρατώντας 3-1 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση.

Οι φιλοξενούμενοι θα είναι σίγουρα στην εξάδα μετά την ισοπαλία του Αστέρα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT