Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες, 2-0 τον Πανσερραϊκό

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες, 2-0 τον Πανσερραϊκό

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 στις Σέρρες του Πανσερραϊκού και διατηρήθηκε στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά και… αυτογκόλ με τον Πεταυράκη και πέρασε νικητής με 2-0 από τις Σέρρες, κόντρα στον Πανσερραϊκό που έπαιζε από το 69′ με δέκα παίκτες (κόκκινη Μορέιρα) κι από το 83′ με εννέα (κόκκινη Δεληγιαννίδης).

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημο παιχνίδι (38 ετών και ενός μήνα).

O ΠΑΟΚ ήταν πιο απειλητικός στο ματς, πίεσε και είχε στιγμές για να σκοράρει. Το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις του α’ μέρος, όταν ο Διαμαντής αδράνησε, ο Κωνσταντέλιας έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε τον Χοβάν για το 0-1.

Στο 69′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Μορέιρα και το έργο του Πανσερραϊκού έγινε αρκετά δύσκολο. Η δεύτερη αποβολή για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά με απευθείας κόκκινη στον Δεληγιαννίδη ήρθε στο 83ο λεπτό.

Στο 90ο λεπτό ο Πεταυράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χοβάν, έπειτα από τη σέντρα του Ράφα Σοάρες και την παρεμβολή του Ντεσπόντοφ.

Το τελικό 0-2 κράτησε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση και το -1 από την ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ολοκληρώνουν την κανονική διάρκεια με τη Λαμία εκτός έδρας. 

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Θυμιάνης (24’ Μπέργκστρομ), Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Οικονόμου (66’ Στάικος), Πηλέας (65’ Σοφιανός), Ουάρντα, Ντανκερλουί, Γούλερι (75’ Μούργος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (73’ Ράφα Σοάρες), Κετζιόρα, Νάσμπεργκ, Ότο, Σβαμπ (90’+2’ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (63’ Μάρκος Αντόνιο), Μουργκ (63’ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (73’ Μπράντον).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT