Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Άρη

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός έπειτα τις διαδοχικές απώλειες, επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 του Άρη εντός και διατηρήθηκε σε τροχιά κορυφής

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ των Μπακασέτα και Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 2-0 του Άρη και έμεινε σε απόσταση «βολής» από την κορυφή.

Μετά τις εντός έδρας απώλειες με Λαμία και Κηφισιά, έβγαλε χαρακτήρα, επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε την επαφή του με την κορυφή.

Το «τριφύλλι» μπήκε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 3’ με τον Μπακασέτα.

Η πίεση συνεχίστηκε και είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη στο 18’ και αρκετές φάσεις για να σκοράρει.

 

Κάτι που συνέβη στην επανάληψη, με τον Ιωαννίδη να ευστοχεί στο 52ο λεπτό από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι «κίτρινοι» δεν βρήκαν τρόπο να «επιστρέψουν» στο παιχνίδι.

Στο 60’ ο Ντραγκόφσκι είχε καταπληκτική επέμβαση σε πολύ καλό σουτ του Νταρίντα έξω απ’ την περιοχή, ενώ στο 72’ άλλο ένα καλό σουτ του Τσέχου μέσου πέρασε δίπλα απ’ τα δοκάρια των «πράσινων».

Οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία στο 86’, όταν από πολύ ωραία συνεργασία των Μπακασέτα, Μπερνάρ, ο Μλαντένοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε.

Στο 88’ ο γκολκίπερ του Άρη κι ο Ρόουζ γλίτωσαν την ομάδα τους απ’ τα τρίτο γκολ, διώχνοντας πάνω στη γραμμή το σουτ του Αράο. 

 

Ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, με 55 βαθμούς και πάει στην Κρήτη να παίξει με τον ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική. Ο Άρης παρέμεινε πέμπτος, έχοντας 41 πόντους και υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Τσέριν (80′ Αράο), Μπακασέτας (89′ Βιλένα), Παλάσιος (80′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (80′ Σπόραρ), Μπερνάρ (90’+2′ Λημνιός).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ροζ, Μοντόγια (71′ Φεράρι), Ζουλ (71′ Βέλεθ), Νταρίντα, Τζούρασεκ (46′ Γκαρθία), Σουλεϊμάνοφ (84′ Φετφατζίδης), Μορόν (46′ Ανσαριφάρντ), Σαμόρα.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά 3-3
Βόλος-ΟΦΗ 3-1
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2
Ατρόμητος-Λαμία 3-1
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-2
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-2
Παναθηναϊκός-Άρης 2-0

Η βαθμολογία
1. ΑΕΚ 58
2.ΠΑΟΚ 57
3.Παναθηναϊκός 55
4.Ολυμπιακός 53
5. Αρης 41
6. Λαμία 34
7.Αστέρας Τρίπολης 31
8. Ατρόμητος 27
9. ΟΦΗ 24
10. Πανσερραϊκός 24
11. Βόλος 20
12. Παναιτωλικός 19
13. Κηφισιά 18
14.ΠΑΣ Γιάννινα 17
*Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός

Η επόμενη αγωνιστική 
Κυριακή 6 Μαρτίου 
Αρης – ΑΕΚ
Κηφισιά – Παναιτωλικός
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – Βόλος
Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
Λαμία – ΠΑΟΚ

*Ολα τα ματς αρχίζουν στις 19.30

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT