Επιστροφή στην Ευρωλίγκα με δυνατό τεστ για ΠΑΟ

Επιστροφή στην Ευρωλίγκα με δυνατό τεστ για ΠΑΟ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υπέρβαση αναζητεί απόψε ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος δοκιμάζεται στη Μαδρίτη απέναντι στην πρωτοπόρο της Ευρωλίγκας Ρεάλ, για την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας με ελλείψεις, καθώς ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο. Πάντως, ο Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται να έχει στο πλευρό του αρκετούς οπαδούς του, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Τούρκος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του πλήρη προσοχή για 40 λεπτά και να μην επιτρέψουν στους Ισπανούς να βρουν τον καταιγιστικό πολλές φορές ρυθμό τους. Σε δηλώσεις του, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης επισήμανε ότι το συγκεκριμένο ματς είναι ένα πολύ καλό τεστ και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι κόντρα σε μια ομάδα που είναι η καλύτερη στην Ευρωλίγκα. Αλλά κι εμείς δεν απέχουμε πολύ. Είμαστε στον Παναθηναϊκό και σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι να νικάμε».

Από την άλλη, ο προπονητής της Ρεάλ, Τσους Ματέο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε μια ομάδα που γίνεται όλο και καλύτερη. Είναι ένας αντίπαλος που σε ωθεί στα όρια και παίζουν όλο και καλύτερα ως ομάδα. Η θέση του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία δείχνει αυτή τη βελτίωση. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με παίκτες κορυφαίας ποιότητας. Βελτιώνονται συνεχώς και ο προπονητής τους κάνει σπουδαία δουλειά. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί θέση στα πλέι οφ και στο Final 4», τόνισε μεταξύ άλλων.

Επίσης απόψε παίζουν: Αλμπα Βερολίνου – Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βίρτους Μπολόνια – Βαλένθια και Παρτιζάν – Αναντολού Εφές.

Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στο Κάουνας για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις με τρία σοβαρά προβλήματα. Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή. Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι και ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT