Νίκη για εξάδα η ΑΕΚ, εύκολα ο Προμηθέας τον Άρη

Νίκη για εξάδα η ΑΕΚ, εύκολα ο Προμηθέας τον Άρη

Νίκη-ανάσα για την ΑΕΚ που επικράτησε (85-94) του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και έκανε βήμα εξάδας

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ αναζητούσε ένα μεγάλο αποτέλεσμα και το πήρε στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επικράτησε με σκορ 85-94 κι έχει το προβάδισμα για την 6η θέση στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ επέστρεψε από τη διακοπή του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της μέσα στο 2024. Η Ενωση έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο, ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ (94-85), παίζοντας παράλληλα και εξαιρετική άμυνα στην 3η και την 4η περίοδο του αγώνα.

Καταλυτική η εμφάνιση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο Δημήτρης Αγραβάνης κράτησε την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και ο Oστιν Χόλινς στο δεύτερο. Επίσης, η παρουσία του Καράμπελα έδωσε πολλές λύσεις, αφού είχε 10 πόντους και 10 ασίστ! Ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε στον Τάουνς και όταν αυτός σταμάτησε να σκοράρει, τότε η ομάδα είχε σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Με αυτή τη νίκη η Ενωση ντούμπλαρε τις νίκες επί του ΠΑΟΚ και έχει το απόλυτο πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Προμηθέας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε του Αρη με 70-57 στο «Δ. Τόφαλος» για την 19η αγωνιστική της Basket League, βάζοντας τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα που είχαν οι Θεσσαλονικείς. Μάλιστα η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έπιασε τον Αρη στη βαθμολογία (30β.) και υπερτερεί στην ισοβαθμία, καθώς κέρδισε για δεύτερη φορά τους «κιτρινόμαυρους». Πρώτος σκόρερ των Πατρινών ήταν ο Χάντερ Χέιλ με 16 πόντους, ενώ 14 πόντους πρόσθεσε ο Αντονι Κάουαν. Για τον Αρη ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε 13 πόντους (5 ασίστ). 

Τεράστιο βήμα παραμονής έκανε στην έδρα του το Λαύριο, το οποίο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στη Basket League, κάμπτοντας την αντίσταση της Καρδίτσας με το τελικό 76-57, για την 19η αγωνιστική. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT