Ινφαντίνο: «Το Μουντιάλ 2026 θα είναι το μεγαλύτερο σόου»

Ινφαντίνο: «Το Μουντιάλ 2026 θα είναι το μεγαλύτερο σόου»

Ο Ινφαντίνο εξέφρασε τη σιγουριά του πως το Μουντιάλ 2026 θα είναι το μεγαλύτερο σόου που έχει δει ποτέ ο πλανήτης

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μουντιάλ του 2026 στον Καναδά, το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα είναι το πρώτο με 48 ομάδες και το πρώτο που θα διοργανωθεί από κοινού από τρεις χώρες.

Το σύνολο – ρεκόρ των 104 αγώνων θα μοιραστεί σε 16 πόλεις: Ατλάντα, Βοστώνη, Ντάλας, Χιούστον, Κάνσας Σίτι, Λος Αντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη Νιου Τζέρσεϊ, Φιλαδέλφεια, Σαν Φρανσίσκο, Σιάτλ, Γκουανταλαχάρα, Μεξικο Σίτι, Μοντερέι, Τορόντο και Βανκούβερ.

Ο ισχυρός άνδρας της FIFA εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα είναι το καλύτερο τουρνουά που θα έχει δει ποτέ ο ποδοσφαιρικός πλανήτης.

«Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο (2026) δεν θα είναι απλώς το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, θα είναι το μεγαλύτερο σόου που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Θα είναι κάτι που θα θυμούνται όλοι. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και το Μεξικό, και όλες οι πόλεις, είναι χωνευτήρια πολιτισμών. Εχουν δημιουργηθεί χάρη στη δουλειά πολλών ανθρώπων από πολλά μέρη του κόσμου, και αντικατοπτρίζετε ακριβώς αυτή την ενότητα που θέλουμε να αντικατοπτρίζουμε στο ποδόσφαιρο» είπε ο Τζάνι Ινφαντίνο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT