Βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό, 4-1 από τη Μακάμπι

Βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό, 4-1 από τη Μακάμπι

Οι ερυθρόλευκοι ήταν κάκιστοι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4. Πρώτη ήττα του Ολυμπιακού επί ημερών Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Την επόμενη εβδομάδα ο επαναληπτικός

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ξεκίνημα ήταν εφιαλτικό για τον Ολυμπιακό, που βρέθηκε να χάνει 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο.

Στο 4ο λεπτό ο Ζάχαβι πέτυχε το 0-1 και στο 9ο λεπτό ο Σαχάρ σημείωσε το 0-2. Ο Ελ Καμπί μείωσε στο 13΄ κι έβαλε ξανά στο «κόλπο» τους Πειραιώτες.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε στο 1-3, με τη φάση να δημιουργείται από την πλευρά του Ροντινέι. Ο Μίλσον γύρισε στον αμαρκάριστο Ζάχαβι, ο οποίος έκανε δύο τα προσωπικά του γκολ στο παιχνίδι.

Στο 45΄+1 οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά στο σκορ, όταν το σουτ του Τσικίνιο έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μισπάτι.

Μια νέα, πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-3 έχασε ο Ελ Κααμπί στο 54΄, ύστερα από εντυπωσιακό σόλο του Ορτα. Στο 74ο λεπτό, ο Πέρετζ διαμόρφωσε το 1-4 και έβαλε τέλος στις ελπίδες πρόκρισης. Στο 89΄ ο Καρβάλιο είδε το πολύ ωραίο σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Εσε, Τσικίνιο (67΄ Μασούρας), Ορτα (84΄ Ιμπόρα), Φορτούνης (77΄ Γιόβετιτς), Ποντένσε (77΄ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (84΄ Ελ Αραμπί).

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ρόμπι Κιν): Μισπάτι, Σαχάρ, Σάμποριτ, Νάχμιας, Ρεβίβο, Φαν Οφερεϊμ (77΄ Καρζέφ), Πέρετζ, Κανισόφσκι (81΄ Γκολάσα), Μίλσον (81΄ Νταβιτζάντα), Ζαχάβι (77΄ Τούργκεμαν), Ντάβιντα (68΄ Μπιτόν). 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT