Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ συμφώνησαν μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ συμφώνησαν μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Η διοίκηση του Ολυμπιακού συμφώνησε σε όλα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να παραμείνει στον πάγκο του συλλόγου μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι του και την ερχόμενη σεζόν. Η διοίκηση του συλλόγου είχε συνάντηση με τον Βάσκο τεχνικό μετά τη βαριά ήττα (1-4) από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Ετσι, η διοίκηση των Πειραιωτών αποφάσισε να δείξει έμπρακτα την στήριξή της στο πρόσωπό του Ισπανού ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

Στον σύλλογο είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από το πώς δουλεύει ο Ισπανός και πώς διαχειρίζεται την όλη κατάσταση στην ομάδα ο έμπειρος Βάσκος τεχνικός. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και να γίνουν οι ανακοινώσεις για να κλείσει και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT