Σε δημοπρασία η ιστορική χαρτοπετσέτα του Μέσι

Σε δημοπρασία η ιστορική χαρτοπετσέτα του Μέσι

Η χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα θα δημοπρατηθεί με τιμή εκκίνησης τις 587.000 ευρώ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν 14 Δεκεμβρίου, όταν ο Κάρλες Ρέσακ, τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα υπέγραψε σε μία χαρτοπετσέτα το συμβόλαιο του νεαρού Λιονέλ Μέσι παρουσία ανθρώπων της οικογένειάς του.

«Στη Βαρκελώνη, τη 14η Δεκεμβρίου του 2000, παρουσία των Τζόσεπ Μινγκέλα και Οράσιο (Γκατζιόλι), ο Κάρλες Ρέσακ, τεχνικός διευθυντής της F.C. Μπαρτσελόνα, δεσμεύεται με δική του ευθύνη και παρά την αντίθετη γνώμη κάποιων να υπογράψει συμβόλαιο με τον παίκτη Λιονέλ Μέσι, αν και εφόσον τηρηθούν οι οικονομικές λεπτομέρειες που έχουν συμφωνηθεί», ανέφερε.

Η ιστορική αυτή χαρτοπετσέτα από την οποία ξεκίνησε τη μαγική του καριέρα ο Μέσι, θα βγει «στο σφυρί» στις 18 Μαρτίου, από τον οίκο δημοπρασιών «Bonhams» και τιμή εκκίνησης τις 587.000 ευρώ.

«Ναι, είναι μια χαρτοπετσέτα, αλλά είναι η διάσημη χαρτοπετσέτα που ήταν στην αρχή της καριέρας του Λιονέλ Μέσι. Αλλαξε τη ζωή του Μέσι, του μέλλοντος της Μπαρτσελόνα, και συνέβαλε καθοριστικά στο να μας χαρίσει μερικές από τις πιο ένδοξες στιγμές του ποδοσφαίρου σε δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο διευθυντής της «Bonhams», Ιαν Ελινγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT