Ζάετς: «Αν η Ντινάμο πάει στον τελικό του Conference, το ματς θα γίνει στην Τσεχία»

Ζάετς: «Αν η Ντινάμο πάει στον τελικό του Conference, το ματς θα γίνει στην Τσεχία»

Ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βέλιμιρ Ζάετς, αποκάλυψε πως αν η ομάδα του φτάσει μέχρι τον τελικό του Conference League αυτός θα γίνει στην Τσεχία και όχι στην «OPAP Arena»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αποστολή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έφτασε στη Θεσσαλονίκη ενόψει της αυριανής μεγάλης ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τους «16» του Europa Conference League, με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο του συλλόγου, Βέλιμιρ Ζάετς.

Ο άλλοτε άσος, προπονητής και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως εάν η ομάδα του φτάσει ως τον τελικό του Europa Conference League, αυτός δεν θα γίνει στην OPAP Arena και την Αθήνα, αλλά στην Τσεχία (The Fortuna Arena).

«Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ που πιστεύω πως θα κρατήσουμε, θα γίνει ένα ωραίο ματς» τόνισε αρχικά ο Ζάετς, ενώ σε ερώτηση για τον τελικό στην OPAP Arena πρόσθεσε: «Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Θα είναι δύσκολο, γιατί μετά τον ΠΑΟΚ πρέπει να ξεπεραστούν αρκετοί αντίπαλοι. Αν πάμε (τελικό) δεν θα μπορεί να παίξει η Ντινάμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο τελικός θα πάει στην Τσεχία…».

Μπορεί η UEFA να μην έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, ωστόσο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία φέρεται να εξετάζει την αλλαγή έδρας, αφού η παρουσία Κροατών στην Αθήνα θα σημάνει συναγερμό με φόντο τα περσινά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε οπαδούς της Ντιναμό και της ΑΕΚ και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT