Τζο Μπαρόνε: «Εφυγε» σε ηλικία 58 ετών ο CEO της Φιορεντίνα

Τζο Μπαρόνε: «Εφυγε» σε ηλικία 58 ετών ο CEO της Φιορεντίνα

Θλίψη στη Φιορεντίνα και το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο CEO των «Βιόλα», Τζο Μπαρόνε «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οικογένεια της Φιορεντίνα και το ιταλικό ποδόσφαιρο θρηνούν τον χαμό του Τζο Μπαρόνε. O CEO των «Βιόλα» υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από το ματς της ομάδας του κόντρα στην Αταλάντα, με τη Φιορεντίνα να ανακοινώνει πως κατέληξε σε νοσοκομείο του Μιλάνου.

Ο 57χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην καρδιοχειρουργική μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Σαν Ραφαέλε».

«Με βαθύ πόνο και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα ένα από τα σημεία αναφοράς της, μια μορφή που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο γενικός διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που σημειώθηκε την Κυριακή, πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο “Σαν Ραφαέλε” του Μιλάνου» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT