Ξέσπασε ο Βινίσιους για τον ρατσισμό που δέχεται στην Ισπανία

Ξέσπασε ο Βινίσιους για τον ρατσισμό που δέχεται στην Ισπανία

Ο Βινίσιους Ζούνιορ ξέσπασε σε δάκρυα όταν μίλησε για τον ρατσισμό που υφίσταται στην Ισπανία, ωστόσο τόνισε πως αρνείται να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ο Βινίσιους Ζούνιορ ξέσπασε σε δάκρυα όταν μίλησε για τον ρατσισμό και τις επιθέσεις που αντιμετωπίζει στην Ισπανία.

Ωστόσο, τόνισε πως αρνείται να εγκαταλείψει τη χώρα και τη Ρεάλ και θα συνεχίζεται να μάχεται απέναντι στον ρατσισμό.

«Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό, αλλά ο αγώνας ενάντια στον ρατσισμό είναι επίσης πολύ σημαντικός. Οι έγχρωμοι άνθρωποι πρέπει έχουν μια κανονική ζωή. Αν ήταν έτσι, θα πήγαινα στους αγώνες του συλλόγου μου επικεντρωμένος μόνο στο παιχνίδι. Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να έχουν όλοι μια κανονική ζωή. Η έλλειψη τιμωρίας είναι αυτό που με απογοητεύει περισσότερο, ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν χωρίς να συμβεί τίποτα αφού δεν κάνουν τίποτα», τόνισε. 

Ο Βινίσιους μίλησε για τις επιθέσεις που δέχεται, λέγοντας πως η όρεξη για μπάλα ολοένα και μειώνεται. 

«Με προσβάλλουν για το χρώμα του δέρματός μου για να με κάνουν να παίζω άσχημα, μπορούν να με προσβάλλουν σε πολλά άλλα πράγματα και δεν θα απαντήσω τίποτα. Ελπίζω να μπορώ να πάω στα γήπεδα και να μην σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί. Βλέπω τον ρατσισμό να συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό και στεναχωριέμαι, έχω όλο και λιγότερη όρεξη να παίξω», υποστήριξε.

Παρόλα αυτά ο ίδιος τόνισε πως θα συνεχίσει να μάχεται το ρατσισμό στην Ισπανία, καθώς δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από τη Ρεάλ

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από τη La Liga γιατί διαφορετικά θα έδινα στους ρατσιστές αυτό που θέλουν. Θα συνεχίσω στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο, σκοράροντας πολλά γκολ ώστε να συνεχίσουν να με παρακολουθούν. Οι ρατσιστές είναι μειονότητα. Είμαι ένας τολμηρός παίκτης, που παίζει στη Ρεάλ και κερδίζουμε πολλούς τίτλους… είναι πολύ περίπλοκο. Θα συνεχίσω γιατί ο πρόεδρος με υποστηρίζει, ο σύλλογος με στηρίζει και θα συνεχίσω να κερδίζω πολλούς τίτλους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT