Το… ωραιότερο φάουλ στην καριέρα του Λαρεντζάκη

Το… ωραιότερο φάουλ στην καριέρα του Λαρεντζάκη

Απίθανο fair play από τον Λαρεντζάκη, ο οποίος έκανε φάουλ στον 16χρονο γκαρντ του Απόλλωνα, Λεωνίδα Βαλκανά, ώστε να βρεθεί στη γραμμή των βολών και να σημειώσει τους πρώτους του πόντους

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός έκανε… περίπατο στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα και αρκετή ώρα πριν από το σφύριγμα της λήξης το ματς είχε κριθεί. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Χριστόπουλο να δώσει το βάπτισμα του πυρός στον 16χρονο Λεωνίδα Βαλκανά στα τελευταία 2’25” της αναμέτρησης. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θέλησε να του κάνει το ντεμπούτο αξέχαστο, αφού με ένα… καλοσυνάτο φάουλ τον έστειλε στη γραμμή της φιλανθρωπίας, από όπου έκανε το 2/2 και αποθεώθηκε από συμπαίκτες και φιλάθλους. 

 

«Ο Λαρεντζάκης μου είπε να πάρω την μπάλα ώστε να κάνει το φάουλ και να εκτελέσω βολές. Μόλις πήρα την μπάλα, μου έκανε φάουλ. Ο Λαρεντζάκης είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Μιλήσαμε κιόλας, του είπα ευχαριστώ και βγάλαμε και φωτογραφία στο τέλος. Ηταν πολύ καλός απέναντί μου και τον ευχαριστώ πολύ. Μεγάλο σεβασμό απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο που μου έδωσε την ευκαιρία να σκοράρω για πρώτη φορά», τόνισε ο Βαλκανάς στο Sportal. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT