Ο Ζιντσένκο αποκάλυψε πως θα πολεμούσε αν τον καλούσαν από την Ουκρανία

Ο Ζιντσένκο αποκάλυψε πως θα πολεμούσε αν τον καλούσαν από την Ουκρανία

Ο Ολεξάντρ  Ζιντσένκο τόνισε πως αν τον καλούσαν, θα επέστρεφε στην Ουκρανία για να πολεμήσει υπερασπιζόμενος τη χώρα του

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολεξάντρ  Ζιντσένκο σε δηλώσεις του υποστήριξε πως αν τον καλούσαν, θα επέστρεφε στην Ουκρανία για να πολεμήσει υπερασπιζόμενος τη χώρας του.

«Αν με καλούσαν; Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη η απάντηση. Θα πήγαινα» τόνισε ο 27χρονος σε ερώτηση από το Newsnight του BBC.  

Ο αριστερός μπακ της Αρσεναλ είπε ότι αρκετοί από τους πρώην φίλους του στο σχολείο έχουν ήδη ενταχθεί στον ουκρανικό στρατό.

«Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι πρόσφατα ήμασταν στο ίδιο σχολείο, παίζαμε στην παιδική χαρά ή στο γήπεδο ποδοσφαίρου και τώρα πρέπει να υπερασπιστούν τη χώρα μας», είπε και πρόσθεσε: «Ειλικρινά, είναι τόσο δύσκολο να το αποδεχτούμε, αλλά είναι αυτό που είναι. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε».

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολόντιμιρ Ζελένσκι υπέγραψε νομοσχέδιο για τη μείωση της ηλικίας επιστράτευσης στα 25 από τα 27 χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης της Αρσεναλ έχει ήδη δωρίσει ένα εκατομμύριο λίρες για να βοηθήσει όσους επιστρέφουν στην πατρίδα τους μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, το 2022.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT