Η Γιουνάιτεντ έβαλε… φρένο στη Λίβερπουλ

Η Γιουνάιτεντ έβαλε… φρένο στη Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Λίβερπουλ και έδωσε την ευκαιρία στην Αρσεναλ να βρεθεί στην κορυφή της Premier League

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Γιουνάιτεντ έβαλε φρένο στη Λίβερπουλ, απέσπασε ισοπαλία 2-2 κρατώντας έτσι στην κορυφή της Premier League την Αρσεναλ. Oι Reds σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες στο «Ολντ Τράφορντ», αντίθετα η Μάντσεστερ είχε ουσία. Η ισοπαλία δε βόλεψε καμία ομάδα, με τους γηπεδούχους να μένουν αρκετά πίσω από την πεντάδα.  

Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν τους γηπεδούχους και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Λουίς Ντίας στο 23ο λεπτό, έχοντας την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του α’ μέρους, χάνοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες. Στην επανάληψη όμως η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά και πίεσε ψηλά τη Λίβερπουλ. Κατάφερε μάλιστα γρήγορα να ισοφαρίσει με τον Φερνάντες (50′), με ένα γκολ από το κέντρο. Στο 67ο λεπτό ο Μέινου κατάφερε να κάνει την ανατροπή με υπέροχο τελείωμα. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να πάρει ξανά τον έλεγχο και να πιέσει την αντίπαλη εστία. Η πίεση καρποφόρησε στο 84ο λεπτό με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ισοφαρίζει από το σημείο του πέναλτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT