Ο Γκριγκόνις επιβεβαίωσε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Ο Γκριγκόνις επιβεβαίωσε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

O Mάριους Γκριγκόνις επιβεβαίωσε το νέο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ μέχρι το 2027

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μάριους Γκριγκόνις υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ έως και το 2027.

Ο Λιθουανός το επιβεβαίωσε μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, σε έναν αγώνα στον οποίο ήταν πρωταγωνιστής.

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα, άρα το είχα γιορτάσει. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα. Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα. Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα. Έχει μία από τις καλύτερες οπαδικές βάσεις, μία από τις καλύτερες πόλεις, καλό καιρό, τα πάντα. Μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι τώρα», ήταν τα λόγια του στην κάμερα της ΕΡΤ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT