Πήρε βαθμό και… ανάσα ο Βόλος

Βόλος και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Η ισοπαλία φέρνει τους Θεσσαλούς ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στη Super League

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς νικητή (2-2) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα σε Βόλο και Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Out του πρωταθλήματος της Super League. Ετσι, η ισοπαλία έφερε τους Θεσσαλούς ακόμη πιο κοντά στην παραμονή. 

Στο 18ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ έπειτα από όμορφη αντεπίθεση. Αγκιμπού Καμαρά και Αντζιέλσκι έφυγαν στην κόντρα, με τον Αθανασίου να είναι ο τελικός αποδέκτης για το 0-1. Στο 45′ ο σκόρερ του Ατρόμητου ανέτρεψε τον Γκαρσία και αυτός από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-1. Στο 64′ οι Περιστεριώτες κέρδισαν πέναλτι, το οποίο δόθηκε έπειτα από on field review από τον Μαλούτα και τετράλεπτη εξέταση της φάσης από το VAR. Πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Αντζιέλσκι για το 1-2. Στο 78’ ήρθε η ισοφάριση με υπέροχο φάουλ του Γκλάβτσιτς στο 80’. 

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (89’ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόλιο (71’ Τρουιγέ), Κόμπα, Ασεχνούν (90+3’ Ποπέσκου), Γκαρσία.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Τριμμάτης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κούντε, Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια, Αντζιέλσκι (71’ Βέργος), Βρακάς (81’ Ρομπάιγ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT