Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα με τη μεγαλύτερη αξία στον πλανήτη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα με τη μεγαλύτερη αξία στον πλανήτη

Aκολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά, έχει μείνει εκτός Ευρώπης, δεν μπήκε ποτέ στη μάχη του τίτλου, ενώ την επόμενη σεζόν δεν θα συμμετάσχει στο Champions League. Ωστόσο, το brand name του συλλόγου εξακολουθεί να παραμένει ισχυρό. Τόσο δυνατό που η Γιουνάιτεντ βρίσκεται και πάλι στην κορυφή των ομάδων με τη μεγαλύτερη αξία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το «Sportico» οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση με αξία τα 6,2 δισ. δολάρια. Σε απόσταση αναπνοής η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνεχίζει να «καλπάζει» εντός κι εκτός συνόρων. Η «Βασίλισσα» βρίσκεται στη 2η θέση με αξία 6,02 δισεκατομμύρια δολάρια και στοχεύει να ανέβει άμεσα στην κορυφή. 

Στην 3η θέση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «μπλαουγκράνα», εξακολουθούν να διατηρούν ένα από τα πιο ισχυρά brand names του πλανήτη, με αξία στα 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Την πεντάδα κλείνουν οι Λίβερπουλ και Μπάγερν, ενώ στη δεκάδα βρίσκονται επίσης οι Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT