Ο αθλητισμός, για άλλη μια φορά, διαφημίζει την Ελλάδα

Ο αθλητισμός, για άλλη μια φορά, διαφημίζει την Ελλάδα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αθλητική Ελλάδα «ζει μέρες του 2004» στα ομαδικά αθλήματα. ∆ύο ομάδες μπάσκετ στο Final four της Ευρωλίγκα και μία του ποδοσφαίρου στον τελικό του Conference League.

Οσο για τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως το είχε η μοίρα του να γιορτάσει του χρόνου την επέτειο των εκατό χρόνων από την ίδρυσή του, όχι με μία και μόνο επιτυχία, αλλά με πολλές!

Η αρχή έγινε με την κατάκτηση των «πιτσιρικάδων» του κορυφαίου ευρωπαϊκού τροπαίου. Οσο κι αν αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με το επίτευγμα των «μεγάλων», αποτέλεσε τη θετική αύρα για τον σύλλογο.

Για την Ιστορία, ο πειραϊκός σύλλογος έχει φέτος, πέρα από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, την ανδρική ομάδα του πόλο στους τέσσερις της Ευρώπης, ενώ η αντίστοιχη γυναικεία έφτασε μέχρι τον τελικό. Κάτι που πέτυχε και αυτή του χάντμπολ ανδρών.

Ολες αυτές οι επιτυχίες ίσως αποτελέσουν το εφαλτήριο και για άλλους συλλόγους, οι οποίοι έχουν τον κόσμο και τα χρήματα, ώστε να φτάσουν σε ανάλογα αποτελέσματα. Αρκεί να αφήσουν όλοι στην άκρη την τοξικότητα και να εστιάσουν τις προσπάθειές τους μόνο στον υγιή ανταγωνισμό.

Και για να μην… ξεχνιόμαστε. Οταν η UEFA διοργανώνει έναν τελικό στην Ελλάδα, όπου στο γήπεδο θα συνυπάρχουν 30.000 Ελληνες και Ιταλοί. H Euroleague, στο Βερολίνο, θα φιλοξενήσει 14.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού, της Φενέρμπαχτσε, του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης, η ΕΠΟ και το ελληνικό κράτος δεν μπορούν να κάνουν τον Τελικό Κυπέλλου με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT