Basket League: Πρεμιέρα για τα πλέι οφ, προετοιμασία «αιωνίων»

Basket League: Πρεμιέρα για τα πλέι οφ, προετοιμασία «αιωνίων»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ της Basket League, που τουλάχιστον για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε αυτή τη φάση έχουν προπονητικό χαρακτήρα ενόψει του Final Four του Βερολίνου. Η αρχή γίνεται στο ΣΕΦ (17.15, ΕΡΤ3), όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες.

Ο Μόουζες Ράιτ είναι ο παίκτης που τελικά «κόπηκε» από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τα ματς της διαδικασίας, δίνοντας τη θέση του στον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Από τους επτά ξένους της λίστας (Γκος, Κάνααν, Μακίσικ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ, Μιλουτίνοφ) θα μένει εκτός ένας σε κάθε παιχνίδι, βάσει κανονισμού του ΕΣΑΚΕ.

Στον Παναθηναϊκό, που υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ, ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές όπως και με τον Αρη, ώστε να μη διακινδυνεύσει τραυματισμούς. Οπως αποφάσισε η ΚΑΕ, το ΟΑΚΑ θα ανοίξει για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού προκειμένου να δουν σε γιγαντοοθόνες τον ημιτελικό του Final Four με τη Φενέρ. Στο άλλο αποψινό παιχνίδι των πλέι οφ, το Περιστέρι υποδέχεται τον Κολοσσό (20.15, ΕΡΤ3).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT