Παρέλαση αστέρων στο μίτινγκ «Δρόμεια 2024»

Παρέλαση αστέρων στο μίτινγκ «Δρόμεια 2024»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές ηπείρων θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα (17.00-21.00) στα κουλουάρ του Δημοτικού Σταδίου Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» προκειμένου να πάρουν μέρος στο μίτινγκ «Δρόμεια 2024». Ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχωρίζουν δύο «αστέρια» των σπριντ, ο Κριστόφ Λεμέτρ και ο Ανταμ Τζέμιλι, οι οποίοι στους Ολυμπιακούς του Ρίο είχαν διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μ., με τον Γάλλο να το κατακτά με τη βοήθεια του photo finish.

Το διεθνές μίτινγκ στίβου «Δρόμεια» αποτελεί μια συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και του Δρομέα Βάρης.

Η παγκόσμια ομοσπονδία το αναβάθμισε στην κατηγορία «Silver» και οι βαθμοί που δίνει αποτελούν δέλεαρ για τους αθλητές και τις αθλήτριες που διεκδικούν θέσεις στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης και στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Πολυνίκης Εμμανουηλίδου, Ραφαέλας Σπανουδάκη, Σωτήρη Γκαραγκάνη, Βασίλη Μυριανθόπουλου, Κώστα Δουβαλίδη κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT