Σούπερ Λιγκ 1: Με το αυτί στο ραδιοφωνάκι

Σούπερ Λιγκ 1: Με το αυτί στο ραδιοφωνάκι

Τα Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός βγάζουν απόψε πρωταθλητή

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη δύο τελικοί… Ακόμη δύο ματς σε Τούμπα και «Καραϊσκάκη», όπου μπορεί να κριθεί από απόψε ο τίτλος του φετινού πρωταθλητή, ειδάλλως όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική. Στην προτελευταία στροφή της Σούπερ Λιγκ 1, στο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ με το σενάριο να είναι απλό: εάν η Ενωση επικρατήσει, τότε είναι κατά 99% και φέτος πρωταθλήτρια, με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στην «Opap Arena» τη Λαμία. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μπορεί να προέρχεται από την ήττα του από τον ΠΑΟΚ, που τον έβγαλε εκτός μάχης, αλλά δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορος καθώς θέλει να αποφύγει την 4η θέση και την πιθανότητα να μείνει εκτός Ευρώπης.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες και το πιθανότερο σενάριο της ενδεκάδας είναι: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Αραούχο και Γκαρσία. Εξάλλου, ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τους 11 της Τούμπας, έχοντας πάντα στο μυαλό του τόσο την κούραση όσο και τις πιθανότητες τραυματισμών ενόψει του τελικού του Conference League.

Στη Θεσσαλονίκη, στο δεύτερο πολύ σημαντικό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που είναι σε απόσταση ενός βαθμού από την ΑΕΚ, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη αλλά και να μην κερδίσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο «Καραϊσκάκη», προκειμένου να περάσει αυτός στην κορυφή και να παίξει τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Λουτσέσκου, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αναμένεται να αγωνιστεί με τη συνταγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, έχει το ίδιο κίνητρο με τους «ερυθρολεύκους», καθώς θέλει να αποφύγει την 4η θέση, ώστε στον τελικό με τον Αρη να παίξει μόνο για το τρόπαιο και όχι για την ευρωπαϊκή του επιβίωση. Ο Φατίχ Τερίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ιωαννίδη και Βέρμπιτς που είναι τραυματίες, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Τζούρισιτς. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι επανέρχονται οι Μπερνάρ, Γεντβάι και Ακαϊντίν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT