Πολλαπλά κερδισμένος ενόψει Φιορεντίνα ο Ολυμπιακός

Πολλαπλά κερδισμένος ενόψει Φιορεντίνα ο Ολυμπιακός

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεσα έκλεισε ο Ολυμπιακός την κακή παρένθεση που πήγε να ανοίξει στην Τούμπα. Η (εύκολη) επικράτηση επί της ΑΕΚ την Τετάρτη το βράδυ στο «Καραϊσκάκη» είχε πολλαπλά οφέλη για τους «ερυθρόλευκους», που πλέον βρίσκονται και στην τελική ευθεία για το μεγάλο ραντεβού με τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου, στον τελικό του Conference League. Στο πιο πρακτικό σκέλος, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία και χρειάζεται έστω και την ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή στη «Λεωφόρο» για να «κλειδώσει» την 3η θέση και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο χωρίς να χρειάζεται να περιμένει τα αποτελέσματα τόσο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όσο και στον δικό του με τους Ιταλούς.

Παράλληλα, όμως, η εμφάνιση στον αγώνα με την Ενωση έδωσε στον Ολυμπιακό την ώθηση που χρειάζεται για να κλείσει θετικά το πρωτάθλημα, αλλά και για να πάει μέχρι το τέλος του μήνα στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του.

Οσον αφορά το μείζον θέμα με τα εισιτήρια του τελικού, η ΠΑΕ διευκρίνισε ότι προτεραιότητα στα 9.000 έχουν οι κάτοχοι των φετινών διαρκείας, όπου και εδώ πάντως θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, καθώς οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 300.000. Πάντως στην «Opap Arena» θα μπουν σίγουρα οι 49 οπαδοί που είχαν ακολουθήσει την ομάδα στη Σερβία για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ο Ολυμπιακός θα τους δώσει από ένα «μαγικό χαρτάκι» ως επιβράβευση. Παράλληλα, τα νέα που έρχονται από τη Φιορεντίνα για πιθανές επιστροφές δεν είναι και τόσο ευχάριστα, καθώς οι «βιόλα» έχουν ήδη διαθέσει περίπου 5.000 από τα 9.000 εισιτήρια που έχουν πάρει.

Τέλος, «φωτιά» στον Ολυμπιακό άναψε τουρκικό δημοσίευμα που θέλει τον Ελ Κααμπί (που μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες) να έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT