Το μεγάλο δίλημμα του Αρη

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιστεύω πως κανείς παράγοντας, προπονητής και παίκτης δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση όπου θα είναι αύριο αυτοί του Αρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αντιμέτωπη του συμπολίτη της ΠΑΟΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κινδυνεύει με κάθε αποτέλεσμα, να… καθίσει στο εδώλιο.

Αδιάφορος ο ίδιος βαθμολογικά, έχοντας μπροστά του τον τελικό του Κυπέλλου, που με την κατάκτησή του εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο δίλημμα.

Παρατάσσεται με ό,τι καλύτερο διαθέτει ο προπονητής του, διακινδυνεύοντας τραυματισμούς ή κατεβαίνει με ένα σχήμα με πολλούς αναπληρωματικούς. Κάτι που θα είναι υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, αφήνοντας δεύτερη την ΑΕΚ.

Πέρυσι, σε ένα αντίστοιχης σημασίας παιχνίδι, ο αδιάφορος Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό, δίνοντας την ευκαιρία στην ΑΕΚ να τερματίσει στην κορυφή. Με τη διαφορά ότι οι Πειραιώτες δεν είχαν άλλο παιχνίδι για να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν δύο «σημεία» που ενισχύουν την πρόβλεψη ότι υπάρχει περίπτωση ο Ακης Μάντζιος να ρισκάρει τα πάντα για να νικήσει αύριο. Και αυτά είναι, πρώτον, πως κανείς δεν θα τον «κατηγορήσει» ότι χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά το βασικότερο, η υπερηφάνεια που θα νιώσουν οι οπαδοί των «κιτρίνων».

Τέλος, υπάρχει και ένα τρίτο: οι φημολογούμενες καλές σχέσεις μεταξύ του Αρη και της ΑΕΚ. Κάτι που σχολιάστηκε ύστερα από τα δύο παιχνίδια τους στα πλέι οφ, παρότι όλες αυτές οι συζητήσεις εμπίπτουν στο επίπεδο του «καφενείου»…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT