Final Four: Αντίστροφη μέτρηση για τους δύο «αιωνίους»

Final Four: Αντίστροφη μέτρηση για τους δύο «αιωνίους»

Το Final Four της Ευρωλίγκας καλεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Την Παρασκευή οι δύο μεγάλοι ημιτελικοί

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πιο σημαντική εβδομάδα για το ελληνικό μπάσκετ έφτασε. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μετρούν αντίστροφα για το Final Four του Βερολίνου (24.5-26.5), έχοντας στόχο να φέρουν το τρόπαιο στη χώρα μας ύστερα από 11 χρόνια και την τελευταία κατάκτησή του από τους «ερυθρόλευκους».

Σήμερα και αύριο θα δουλέψουν επί ελληνικού εδάφους ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι απέναντι σε Φενέρ και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα αναχωρήσουν με πτήσεις τσάρτερ για το Βερολίνο, όπου την Πέμπτη στην «UBER Arena» θα πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους προπονήσεις, ενώ οι δύο προπονητές θα δώσουν τις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου.

Στον Παναθηναϊκό, ο Εργκίν Αταμάν έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για τον πρώτο ημιτελικό με τη Φενέρ (24.5, 19.00), αναζητώντας τη νίκη που θα στείλει την ομάδα στον τελικό, προκειμένου να διεκδικήσει το έβδομο «αστέρι», ύστερα από 13 χρόνια και τον έκτο ευρωπαϊκό της τίτλο. «Το ΟΑΚΑ χρειάζεται ένα ακόμη λάβαρο», δήλωσε ο Κέντρικ Ναν, αποτυπώνοντας το πώς αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» την πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του μίλησαν χθες για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ (24.5, 22.00). Δεν έκρυψαν τη δυσκολία της αποστολής που έχουν, ωστόσο και την κρυφή αισιοδοξία που τους διακατέχει. «Αυτή τη φορά οι συνθήκες είναι διαφορετικές σε σχέση με αυτές που την αντιμετωπίσαμε στη χρονιά. Ξέρουν ότι θα συναντήσουν έναν διαφορετικό Ολυμπιακό, αλλά και τη δυναμική της ομάδας μας που κέρδισε τρεις φορές την Μπαρτσελόνα», ανέφερε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», που στάθηκε και στο γεγονός πως ο σύλλογος διεκδικεί τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους σε μια εβδομάδα, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χάντμπολ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT