Μεντιλίμπαρ: Δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητά μας

Μεντιλίμπαρ: Δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητά μας

Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού σχετικά με τον τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν πρόκειται να προδώσει τις αρχές του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε στη χθεσινή media day των «ερυθρολεύκων» ενόψει του μεγάλου τελικού με τη Φιορεντίνα την ερχόμενη Τετάρτη ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να αλλάξει την ταυτότητά της και πως θα αντιμετωπίσει και το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως ακριβώς όλα τα προηγούμενα στον δύσκολο δρόμο που την οδήγησαν μέχρι την «Opap Arena».

«Δεν θα αλλάξουμε κάτι. Φτάσαμε μέχρι εδώ γιατί έχουμε κρατήσει την ταυτότητά μας. Εάν αλλάξουμε την ταυτότητά μας δεν θα είμαστε ο εαυτός μας. Ακολουθούμε τα ίδια πράγματα, την ίδια διαδικασία, όπως κάνουμε σε κάθε προετοιμασία οποιουδήποτε αγώνα», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός, που φτάνει για δεύτερη σερί χρονιά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ετοιμάζει εκπλήξεις στους «βιόλα» είπε: «Είναι σαν να περιμένετε να μεταμορφώσω τα πράγματα με ένα μαγικό ραβδί. Δεν είμαι κάποιος γκουρού, είμαι προπονητής και παρουσιάζω την ομάδα μου όσο καλύτερα μπορώ, αναμένοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν. Οταν έχεις αποκλείσει την Αστον Βίλα, σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις τον οποιονδήποτε. Με όλο τον σεβασμό στη Φιορεντίνα, έχουμε αποκλείσει κι άλλες ομάδες, όπως ήταν η Φενερμπαχτσέ, που ήταν μια δύσκολη περίπτωση. Ολες αυτές οι προκρίσεις μάς κάνουν να νιώθουμε δυνατοί και εκμεταλλευόμαστε όλες αυτές τις στιγμές για να πάμε με τη σωστή νοοτροπία στον τελικό και αυτήν που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Ροντινέι, με τον Βραζιλιάνο μπακ μεταξύ άλλων να υπογραμμίζει: «Είμαστε εδώ γιατί όλοι το αξίζαμε. Είμαστε μια οικογένεια και απολαμβάνουμε αυτό που συμβαίνει και το αποτέλεσμα θα δείξει εάν ήμασταν τόσο καλά προετοιμασμένοι για να γράψουμε Ιστορία».

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις έπειτα από το διήμερο ρεπό-δώρο που τους είχε κάνει ο Μεντιλίμπαρ, με τον Ορτέγκα να παίρνει μέρος στο πρόγραμμα.

Οσον αφορά τα εισιτήρια, ήδη και τα περίπου 18.000 που έχουν πάρει οι δύο φιναλίστ έγιναν… καπνός, ενώ από την πλευρά της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της για ακόμη μια φορά επέστησε την προσοχή των οπαδών σχετικά με την παρουσία τους στο γήπεδο της ΑΕΚ. «Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθεί ούτε ένας φίλαθλος που θα προξενήσει κάποια ζημιά ή φθορά στο γήπεδο που μας φιλοξενεί. Κι αν υπάρξει, θα είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός που θα αναλάβει το κόστος. Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει μια αξέχαστη ποδοσφαιρική γιορτή», ανέφερε μεταξύ άλλων η ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT