Ευρωλίγκα: Τρίτη θέση για τον Ολυμπιακό

Ευρωλίγκα: Τρίτη θέση για τον Ολυμπιακό

Tην 3η θέση στο Final 4 του Βερολίνου κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στον μικρό τελικό με 87-84.

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην 3η θέση στο Final 4 του Βερολίνου κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στον μικρό τελικό με 87-84.

Σε μια αναμέτρηση που κύλησε σε πιο… χαλαρούς ρυθμούς (πολλά λάθη, πολλά ριμπάουντ, τρίποντα και ασίστ, λίγο σόου με καρφώματα, αψυχολόγητα σουτ από 8 μέτρα), οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Πίτερς και με 13 επιθετικά ριμπάουντ, πήραν νίκη, πιο εύκολa απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Ευρωλίγκα: Τρίτη θέση για τον Ολυμπιακό-1
(Reuters)

Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε 20 πόντους, ισοφαρίζοντας το προσωπικό του ρεκόρ στα τρίποντα με 5 (αλλά και 6 ριμπάουντ). Ο Ολυμπιακός έφτανε τις διαφορές στους 10-11 πόντους, η Φενέρ μείωνε και αυτό το μοτίβο συνεχίστηκε μέχρι το φινάλε. Η ελληνική ομάδα είχε 21 λάθη, αλλά κατέβασε 40 ριμπάουντ (13 επιθετικά από τα οποία τα 6 του Μιλουτίνοφ), κάτι που της έδωσε καλύτερο ρυθμό, απέναντι σε μια τουρκική ομάδα που προσπαθούσε με ατομικές εξάρσεις του Πιέρ και του Γουίλμπεκιν να κάνει το κάτι παραπάνω.

Παρόλα αυτά η Φενέρ μείωσε στο τρίποντο, όμως το τελευταίο εύστοχο του Σανλί έξω από το τόξο, ήταν εκπρόθεσμο, κλείνοντας μια αναμέτρηση που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-16, 48-37, 66-62, 87-84

Ευρωλίγκα: Τρίτη θέση για τον Ολυμπιακό-2

Ευρωλίγκα: Τρίτη θέση για τον Ολυμπιακό-3Επεισόδια το Σάββατο

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε δύο σημεία της γερμανικής πρωτεύουσας, κοντά σε ξενοδοχείο και σε σταθμό του μετρό της πόλης. Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να υπάρξουν τραυματισμοί, αλλά και συλλήψεις από την αστυνομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT