Ευρωλίγκα: Πότε επιστρέφει η αποστολή του Παναθηναϊκού με το τρόπαιο

Ευρωλίγκα: Πότε επιστρέφει η αποστολή του Παναθηναϊκού με το τρόπαιο

Αναμένεται θερμή και θορυβώδης υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης στο αεροδρόμιο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο βασιλιάς επέστρεψε», έγραφαν οι πράσινες εορταστικές φανέλες που φόρεσαν μετά την κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας παίκτες και προπονητές του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής στο Βερολίνο, αλλά στην Ελλάδα ο νέος «βασιλιάς» της Ευρώπης επιστρέφει τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Η αποστολή του «επτάστερου» αναμένεται να αναχωρήσει κατά τις 11 το πρωί (10 π.μ. τοπική) από το Βερολίνο και να αφιχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περί τη 1.30 το μεσημέρι, με το έβδομο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης στο μπάσκετ.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να εξέλθουν από την πύλη 7 του αεροδρομίου της Αθήνας και αναμένεται θερμή και θορυβώδης υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης στο αεροδρόμιο.

Αν και υπήρχαν σκέψεις να μετατεθεί για αργότερα η αναχώρηση, ώστε να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού η νύχτα θα είναι… μεγάλη, με τα επινίκια για την κατάκτηση του 7ου τίτλου Euroleague στην Ιστορία του συλλόγου, 13 χρόνια μετά το τελευταίο, στην ΚΑΕ τελικά αποφάσισαν να μην προβούν σε αλλαγή της ώρας αναχώρησης.

Εχει προηγηθεί ολονύκτιο πάρτι τόσο στην Πλατεία Ομονοίας και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην Αθήνα, αλλά και σε πολλές πόλης της χώρας, ενώ τη νύχτα… μέρα έκαναν εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού και στο Βερολίνο στο ξενοδοχείο όπου κατέλυε η ομάδα, άμα τη επιστροφή της από την UBER Arena με το τρόπαιο ανά χείρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT