Τζάμπολ στους ημιτελικούς της Basket League

Τζάμπολ στους ημιτελικούς της Basket League

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασπιρίνη που διώχνει προσωρινά τον πονοκέφαλο είναι για τον Ολυμπιακό το αποψινό (20.15, ΕΡΤ3) πρώτο παιχνίδι του με το Περιστέρι bwin για την ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η φτωχή παράσταση της ομάδας στο Βερολίνο έχει βαρύνει το κλίμα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει καλά ότι μόνο μέσα από νικηφόρα παιχνίδια μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο η ατμόσφαιρα.

Στόχος είναι η διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προβάλλει ως ακλόνητο φαβορί στις αναμετρήσεις του με τον Αρη. Ξεκάθαρο φαβορί είναι και ο Ολυμπιακός κόντρα στο Περιστέρι, απέναντι στο οποίο μετράει 15 συνεχόμενες νίκες, με την τελευταία ήττα του να χρονολογείται από το μακρινό 2018. Ο σοβαρός τραυματισμός του Φαλ είναι ένας άλλος πονοκέφαλος για τον Μπαρτζώκα, ειδικά τώρα που δεν μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγή ξένου. Ο Ράιτ δεν έχει το δικαίωμα να πάρει τη θέση του Γάλλου σέντερ και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευθούν μέχρι το τέλος της περιόδου με μοναδικό κλασικό σέντερ τον Μιλουτίνοφ και δεύτερη λύση τον Πετρούσεφ, που έπαιζε περισσότερο στη θέση 4.

Η απογοήτευση φαίνεται και στην προπώληση των εισιτηρίων. Ενώ το ΟΑΚΑ θα είναι αύριο ασφυκτικά γεμάτο (έχει ανακοινωθεί sold out), δεν αναμένεται μεγάλη προσέλευση οπαδών του Ολυμπιακού απόψε στο ΣΕΦ, με βάση τη μέχρι χθες ζήτηση των εισιτηρίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT