Conference League: 4 παίκτες του Ολυμπιακού στην κορυφαία 11αδα

Conference League: 4 παίκτες του Ολυμπιακού στην κορυφαία 11αδα

MVP της φετινής διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος σε 9 αγώνες σημείωσε 11 γκολ και μία ασίστ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο οποίος με τη νίκη του επί της Φιορεντίνα κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας, περιλαμβάνονται στην καλύτερη 11αδα του φετινού Conference League, όπως την επέλεξε εξειδικευμένη επιτροπή της UEFA.

Πρόκειται για τον Νταβίντ Κάρμο, τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» Κώστα Φορτούνη, τον Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε και το χρυσό γκολ του τελικού, στο 116ο λεπτό της παράτασης.

Την καλύτερη ενδεκάδα συμπληρώνουν επίσης οι Τερατσάνο (Τερματοφύλακας – Φιορεντίνα), Ντοντό (Δεξί μπακ – Φιορεντίνα), Χράνατς (Δεξί στόπερ – Βικτόρια Πλζεν), Μπιράγκι (Αριστερό μπακ – Φιορεντίνα), Βανάκεν (Αμυντικό χαφ – Κλαμπ Μπριζ), ΜακΓκίν (Αμυντικό χαφ – Aστον Βίλα) και Μπέιλι (Δεξί εξτρεμ – Aστον Βίλα).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού, με τα 11 γκολ και τη μία ασίστ που πέτυχε σε 9 αγώνες στο Conference League, αναδείχθηκε σε MVP της φετινής διοργάνωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT