Παναθηναϊκός: Θρίλερ με την απάντηση του Σάρι

Παναθηναϊκός: Θρίλερ με την απάντηση του Σάρι

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε στάση αναμονής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αλλά και με μια συγκρατημένη αίσθηση αισιοδοξίας ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι θα δώσει θετική απάντηση και θα ανοίξει, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο επιτυχίες.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών εντάθηκαν τα τελευταία 24ωρα, με τον 65χρονο Ιταλό τεχνικό να αντιμετωπίζει με ενδιαφέρον τα δεδομένα που του παρουσίασαν οι άνθρωποι του Κυπελλούχου.

Ενα σημαντικό κομμάτι των επαφών το έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ταξίδεψε στην Ιταλία για να δει από κοντά τον Σάρι και να του παρουσιάσει το πλάνο διαχείρισης της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Λευκός καπνός δεν έχει προκύψει ακόμη, με το βασικότερο εμπόδιο να είναι η χαμηλή ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, που παρά την αύξηση του ανταγωνισμού τα τελευταία δύο χρόνια δεν αποτελεί επιλογή πρώτης διαλογής για παίκτες και προπονητές «πρώτης γραμμής», όσα χρήματα κι αν πέσουν στα πόδια τους.

Παρ’ όλα αυτά, το ενδιαφέρον που έδειξε ο Σάρι δίνει μια νότα αισιοδοξίας για την επίτευξη συμφωνίας. Αν δεν ήταν ψηλά στις επιλογές του ο Παναθηναϊκός, θα το είχε κλείσει από νωρίς το θέμα, όπως έκανε σε άλλες περιπτώσεις.

Ο ίδιος έχει ενημερωθεί για όλα όσα θεωρούσε απαραίτητο να ξέρει και σύντομα, πιθανώς μέσα στις επόμενες ώρες, θα δώσει την οριστική του απάντηση, θετική ή αρνητική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT