Τζόκοβιτς: Αποσύρθηκε από το Ρολάν Γκαρός λόγω τραυματισμού

Τζόκοβιτς: Αποσύρθηκε από το Ρολάν Γκαρός λόγω τραυματισμού

«Λόγω ρήξης έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο, ο Τζόκοβιτς, ο οποίος επρόκειτο να αντιμετωπίσει αύριο τον Κάσπερ Ρουντ στα προημιτελικά, αναγκάστηκε να αποσυρθεί», ανακοίνωσαν οι διοργανωτές

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του έχασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Ρολάν Γκαρός, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Το «άδοξο» τέλος της προσπάθειάς του για το 25ο Γκραν Σλαμ έχει ως αποτέλεσμα ο Σέρβος πρωταθλητής να χάσει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, έπειτα από αρκετό καιρό.

«Λόγω ρήξης έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο (που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μαγνητικής τομογραφίας), ο Τζόκοβιτς, ο οποίος επρόκειτο να αντιμετωπίσει αύριο τον Κάσπερ Ρουντ στα προημιτελικά, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το τουρνουά Ρολάν Γκαρός», ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Επειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Κάσπερ Ρουντ θα προκριθεί αυτόματα στους ημιτελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Σάσα Ζβέρεφ ή Αλεξ Ντε Μινόρ.

Η απόσυρση του «Νόλε» σημαίνει ότι από την προσεχή Δευτέρα, ο Γιάνικ Σίνερ θα είναι το νέο Νο 1 παγκοσμίως, ανεξάρτητα από την πορεία του στο Ρολάν Γκαρός.

Ο ίδιος ο Τζόκοβιτς ανέφερε πως είχε ενοχλήσεις στο γόνατο εδώ και μερικές εβδομάδες, οι οποίες εντάθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αργεντινό Φρανσίσκο Τσερούντολο, όταν γλίστρησε στο τρίτο γκέιμ του δεύτερου σετ.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT