Μαουρίτσιο Σάρι: Στενεύουν τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό

Μαουρίτσιο Σάρι: Στενεύουν τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέφτει η φλόγα χωρίς να βγάλει λευκό καπνό και μέρα με την ημέρα η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μαουρίτσιο Σάρι γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση.

Στην τελευταία επικοινωνία των δύο πλευρών, ο Ιταλός τεχνικός εμφανίστηκε διστακτικός και ζήτησε λίγο χρόνο ακόμη για να απαντήσει.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πια αντικείμενο διαπραγμάτευσης, τα «αγκάθια» είναι η δυσκολία του Σάρι να αποδεχθεί ότι μετά την Πρέμιερ Λιγκ και το Καμπιονάτο θα πρέπει να εργαστεί στο υποτιμημένο ελληνικό πρωτάθλημα, συν την πιθανότητα να έχει ανοιχτά κι άλλα μέτωπα.

Η αποπομπή του Τούντορ από τη Λάτσιο δεν μοιάζει να συνδέεται με τον 65χρονο προπονητή, καθώς με δική του πρωτοβουλία έφυγε τον Μάρτιο από τους «λατσιάλι» και δεν έχει λόγο να επιστρέψει.

Η Μπολόνια κατέληξε στον Ιταλιάνο, η Λέστερ και η Φιορεντίνα δεν φαίνεται να τον συγκινούν, οπότε η θεωρητικά καλύτερη πρόταση που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του είναι του Παναθηναϊκού.

Είναι αρχές Ιουνίου, όμως, και μοιάζει λογικό να απασχολεί κι άλλες ομάδες που βρίσκονται σε αναζήτηση ενός έμπειρου προπονητή. Ο κυπελλούχος είναι διατεθειμένος να περιμένει λίγο ακόμη, εξετάζοντας κι άλλες, εναλλακτικές, λύσεις, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT