Τεστ πολλών αστέρων για την εθνική ομάδα

Τεστ πολλών αστέρων για την εθνική ομάδα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Euro 2024 και 72 ημέρες μετά την αποτυχία της εθνικής μας ομάδας να συμμετάσχει σε αυτό μέσω του μπαράζ με τη Γεωργία, η «γαλανόλευκη» θα αποτελέσει το βασικό κρας τεστ για την οικοδέσποινα Γερμανία, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης ύστερα από το μακρινό 1996.

Ο αποψινός φιλικός αγώνας, που θα διεξαχθεί στο «Borussia-Park» του Μένχενγκλαντμπαχ (21.45), είναι ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων μετά μια δωδεκαετία, καθώς τελευταία φορά τέθηκαν αντιμέτωπες για τα προημιτελικά του Euro 2012, όπου η Γερμανία επικράτησε με 4-2.

Περιμένοντας τη διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ τον Ιούλιο, που θα φέρει και τον αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο, την ευθύνη, τόσο για το συγκεκριμένο ματς όσο και για το φιλικό με τη Μάλτα την Τρίτη (19.00) στο Γκρόντιγκ της Αυστρίας, θα έχει ο τεχνικός της Εθνικής ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ πρόθεση είναι να δοθούν ευκαιρίες στα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν στην αποστολή των 26 ποδοσφαιριστών. Ενδεικτικά είναι τα ονόματα των Μανδά, Τζολάκη, Ντόι, Τσιγγάρα, αλλά και των Κυριακόπουλου και Δουβίκα, που επέστρεψαν έπειτα από καιρό στις κλήσεις. Φυσικά το παιχνίδι με τη Μάλτα προσφέρεται για περισσότερους πειραματισμούς, με κοινή επιδίωξη και στους δύο αγώνες η ομάδα να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT