Basket League: Τιμωρία του Παναθηναϊκού ζητούν οι «ερυθρόλευκοι»

Basket League: Τιμωρία του Παναθηναϊκού ζητούν οι «ερυθρόλευκοι»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντάσεις και σε βαρύ κλίμα θα γίνει απόψε (21.30) στο κατάμεστο ΣΕΦ το τζάμπολ του 2ου τελικού του πρωταθλήματος. Με έγγραφη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή, ο Ολυμπιακός ζητεί την τιμωρία του Αταμάν για τα σχόλιά του για τη διαιτησία και το ειρωνικό χειροκρότημά του όταν αποβλήθηκε, ενώ ζητεί να τιμωρηθούν και ο διευθυντής Επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, όπως και η ομάδα!

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θέτει θέμα διαιτησίας, όχι μόνο επειδή θα σφυρίξει απόψε η Βάσω Τσαρούχα παρά το αίτημα εξαίρεσής της, αλλά και επειδή ο υπεύθυνος της ΚΕΔ, Ηλίας Κορομηλάς, παραμένει στο πόστο του, παρότι εμπλέκεται σε υπόθεση δωροδοκίας Ουκρανού διαιτητή. Το γεγονός αυτό το σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Μέχρι και η Ευρωλίγκα τον έκοψε, αλλά η ΕΟΚ τον έχει σύμβουλο (αρχικουμανταδόρο) στην ΚΕΔ». Ο Ολυμπιακός προηγείται 1-0 στη σειρά και αν επικρατήσει απόψε, αποκτά τεράστιο πλεονέκτημα.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει με Μπαρτσελόνα και Φενέρ τον Ντάνιελ Τάις των Ιντιάνα Πέισερς εάν επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Κάνααν. Ο Δήμος Αθηναίων εξετάζει, επίσης, το ενδεχόμενο να διεκδικήσει με το ΟΑΚΑ το φάιναλ φορ της επόμενης Ευρωλίγκας.

Στον μικρό τελικό, με αντεπίθεση στο 4ο δεκάλεπτο το Περιστέρι νίκησε τον Αρη με 75-71 και κατέλαβε την 3η θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT