Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μυρίζει «μπαρούτι» ο σημερινός τελικός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μυρίζει «μπαρούτι» ο σημερινός τελικός

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα κλίμα που έχει φορτιστεί επικίνδυνα, διεξάγεται απόψε (21.15) στο ΣΕΦ ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό AKTOR (2-1), που ενδεχομένως να αναδείξει τον νέο πρωταθλητή Ελλάδας. Στη χθεσινή κλήρωση των διαιτητών, όπου έδωσε το «παρών» και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλος (πιθανότατα θα παρευρεθεί στο ΣΕΦ), βγήκαν οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης, Θεονάς, όμως οι «πράσινοι» ζητούν επανάληψη της διαδικασίας, με σχετικό αίτημα στην ΚΕΔ (συνεδριάζει εκτάκτως το μεσημέρι), καθώς, όπως υποστηρίζουν, δύο διαιτητές από την τριάδα έχουν στείλει αναφορά στην ΟΔΚΕ, μέσω της οποίας κάνουν λόγο για την ιδιαίτερα μεγάλη πόλωση που δημιουργείται.

Αργά το βράδυ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως στον Παναθηναϊκό «δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και επιστρατεύουν πλέον κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν πάση θυσία τον στόχο τους», προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Καλούμε τις χιλιάδες των φιλάθλων μας να μην απαντήσουν στις προκλήσεις. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος θα λάβουν έτσι, αποκλειστικά εντός του αγωνιστικού χώρου, την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν».

Η απάντηση του Δ. Γιαννακόπουλου ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όπου τονίστηκε μεταξύ άλλων: «Αφού θα μας κερδίσετε λέτε εντός παρκέ και ο κόσμος σας θα είναι όπως πάντα κόσμιος, τι σας κόφτει εάν έρθω εγώ; Τόσο πολύ με φοβάστε πια;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT